„Коледен лабиринт на чудесата”, 2010

Зимното слънцестоене… Най-дългата нощ и най-тъмното време в северното полукълбо на планетата…

Краят на един календарен цикъл и раждането на Новото…
Всяко раждане е чудо!
И всеки край е врата за чудесата да се случват…
Енергията на зимното слънцестоене, дните по Коледа, неизбежно засилват чувствителността ни. Както природата, така и самите ние отглеждаме в себе си семената на новите начала. Мечтите ни са по-уютни от обикновено, равносметките се превръщат в посоки и нашите чудеса се доближават до нас на един воал разстояние.

По това време „Коледен Лабиринт на чудесата” създава едно магично и приказно пространство за пътуване в тъмнината на времето; с изненади, дарове, феи и сенки. Там всяка стъпка е откривателство, всяко търсене – откриване и всеки миг е свещена връзка с трепетите на душата ни.

„Лабиринт на чудесата” провокира креативността, освежава възприятието и ни свързва с духа на Новата година, когато се ражда надеждата ни за по-добро бъдеще и изпращаме понякога с тъга равносметките на изминатия път. Kой какво ще срещне ще запазим в тайна, пък и ако някой срещне едно – друг може да го пропусне заради на нещо различно… – surprise-surprise! Това, което отсега е сигурно, е гаранцията, че духът на празника и уюта на коледното настроение ще се излеят над смелите пътешественици и ще ги дарят обилно с топлина и любов, оптимизъм и нов заряд за живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *