Cob-NET-new

Креативен йога уикенд – 25-27 юни, Cob Camp

Шестото издание на Сетивния йога уикенд поставя фокус върху креативността на участниците, които ще бъдат провокирани да се изразяват чрез различни творчески похвати и изкуства.

Застинали на ръба на времето, поглеждаме назад с приемане и разбиране. И докато белезите от раните ни неусетно изчезват, историята слага в краката ни своите дарове под формата на литературни, музикални, визуални откровения. Приемаме ги с БЛАГОдарност и мечтаем за бъдещето, докато общуваме през произведения на изкуството – сътворени от нас самите толкова естествено, колкото е дишането. Това е момент на безвремие и разкош. Усещането е за завършеност, отворена във всички посоки. За живот = изкуство.

Предстои ни да преживеем нещо различно – едновременно интензивно и дълбоко! Шестата глава на сетивния ни роман, написан върху самия живот, довежда повествованието му до напълно ново измерение. Неочаквано луксът на бъдещето се оказва красива смесица от примитивни и модерни технологии + будно съзнание + необходимото време за наслаждение, общуване и творчество + сродни същества, с които всичко това да бъде споделено. Откриваме Тишината като необходимо условие, а сътворчеството като основен език на това безвременно настояще, подобно на сън в лятна нощ… Креативен йога уикенд.

И така, в подножието на Рила, в края на едно селце на име Дъбравите, съществува необичаен комплекс от сгради. Тук Природата, човешката технология, миналото, настоящето и бъдещето съжителстват в хармония. Това  място с ГЛЕДКА към пространството и времето е творение на Анжело Ангелов и София Рая, в което ще пристъпим като свободни писатели, за да напишем всеки за себе си и всички заЕДНО следващата глава от сетивния роман с продължение*.

Очаква ни специално подбрана и приготвена храна, йога практики, сетивни игри и преживявания, спонтанно и планирано възникващи концерти, изложби и ритуали, творчески сесии, четения, прожекции на фотография и филми, часове на покой и съзерцание и още, и още… Установяваме „временна автономна зона“, където ще действат необичайни закони, водещи към друго измерение на Съзнанието, радостта и насладата от живота, в единственото възможно място и време за това – ТУК и СЕГА. Къде другаде?

*Предходните глави написахме в габровското село Костенковци (2017), с. Лещен на южните склонове на Пирин (2018), Шамбаня в с. Баня в близост до морския бряг на Иракли (2018), вила Дива в язовир Въча в Родопите (2019), и винарната Кастра Рубра край Харманли (2020).

>>>>> КОГА: 25 – 27 юни 2021

>>>>> КЪДЕ: Cob Camp – eкологично селище в с. Дъбравите, до гр. Белово (на 90 км. от София)

>>>>> ЦЕНА: 560 лв. и включва:

  • 2 нощувки (25 и 26.06) в Cob Camp – екологично селище в с. Дъбравите
  • Творчески сесии, вълшебни ритуали и сетивни преживявания с “ Театър на сетивата София”
  • Ежедневни йога и дихателни практики – студио “Патладжани”
  • Музикални концерти и кино прожекции
  • Създаване на общ творчески ритуал за посяване на мечти и намерения
  • Вегетарианска кухня (закуска, обяд и вечеря) със специално подбрани фермерски продукти и питателно меню

Местата са ограничени до 17 души и е необходимо предварително записване на 0885617207
или на info@sensorytheatresofia.com и заплащане на 50% от цената на събитието до 2 дни след резервацията.

Останалата част от сумата се заплаща до 18.06.21 г. по банков път или на място в йога студио „Патладжани”. (гр.София; кв. Манастирски ливади; ул.Българска легия 36 Б).

Банкови данни за превода:
Титуляр на сметката: сдружение “Глобал Вижън Съркъл”
банка: ОББ
IBAN: BG66UBBS80021081159130
Основание за плащане: Креативен йога уикенд и името ви

!!! При отмяна на резервация до 5 дни преди събитието поради здравословни причини капарото може да се прехвърли за бъдещ ритрийт или други събития и услуги от Театър на сетивата София и Патладжани – йога и здраве.