NADOLY-site-fin

НАДОЛУ – първи спускания в дълбините на Института за изследване на Тишината

НАДОЛУ е първата стъпка към създаването на голям спектакъл, който ще смеси изкуството и живота по немислим до този момент начин и ще привлича посетители – тишинавти през следващите години. НАДОЛУ е началото на един „филмтеатър”, в който въображението става реалност, а реалността надхвърля въображението. Става дума за ВАШЕТО въображение…

И така… оказва се , че стъкленият кристал на Вертиго е само върхът на айсберга. Дълбоко под повърхността му съществува другата, неизвестна до този момент част на Института за изследване на Тишината – сложен лабиринт от безкрайни коридори, изследователски лаборатории, басейни, водни огледала, излъчватели и библиотеки – елементи от научно- поетичната технология на тишинавтите.

За първи път в историята си Институтът за изследване на Тишината ще даде възможност на посетители да проникнат в пространството под най-горните нива (където досега се случваха всички събития, предназначени за външни изследователи-тишинавти)*, и да станат част от процесите в една от звуковите лаборатории, където тишинавтите дълбоконавти провеждат своите научно-артистични изследвания. Музиката, която ще чуете е непредсказуема, спонтанна и космична и се създава в реално време ТУК и СЕГА.

Пътят е отворен… НАДОЛУ към голямата Тишина, към тъмнината която сияе…

НАДОЛУ е следващото ниво на потапяне в океана на Тишната, потапяне, което ще ви доведе до по-дълбоки измерение на яснота, покой и БЕЗВРЕМИЕ. НАДОЛУ е необичайно и незабравимо преживявне, което разгръща и развива нататък митологията за тишинавтите от Института за Изследване на Тишината, като смесва в неотделимо цяло реалност и въображение, изкуство и живот.

Като всяко събитие, създадено съвместно от Института за изследване на Тишината и Театър на сетивата София, НАДОЛУ е преживяване ОТВЪД ДУМИТЕ, при което посетителите ще бъдат със затворени очи, за да се създадат условия за отваряне на останалите им сетива, интуицията, въображението и вътрешното водачество.

Пътуване, създадено от тишинавти за тишинавти.

Носете личната си Тишина….

*„Институт за изследване на Тишината” (2014), „Пеперуда в камбана – концерт-лабиринт за оркестър от тишинавти” (2015), „Сън в съня – концерт лабиринт за спящ оркестър” (2016), „Chill Station – Тишинавтика” и „New Moon Ritual – сетивен концерт” (2017)

КОГА:

21 ОКТОМВРИ

11 НОЕМВРИ 

КЪДЕ: в базата на Института, Vertigo Tower (бул. България 109)

Местата за това преживяване са много ограничени – по 9 души на спектакъл. Продължителността на събитието е около 75 мин.

ЦЕНА: 60 лв.

Необходимо е предварително резервиране на място и закупуване на билет чрез регистрационната форма.

Билетите се заплащат не по-късно от два дни след направена резервация онлайн чрез Eрay или по банков път на сметка:
Титуляр на сметката: сдружение “Глобал Вижън Съркъл”
банка: ОББ
IBAN: BG66UBBS80021081159130
Основание за плащане: името ви и дата на запазения билет