2020-сайт

Островът на Тишинавтите 2020 – Нова Луна. Посяване

Възнамерихме го..
Усилихме намерението.
Приготвяме се да се случи.

Шестото поредно издание на Острова на тишинавтите ще бъде мистичен лабиринт-РИТУАЛ за посяване на съкровени намерения и мечти. За създаване на нов свят. Точно на Новолуние. В края на август. В центъра на яз. Голям Беглик – “Островът на Тишинавтите 2020 – Нова луна. Посяване”. НЕКА ДА БЪДЕ!

“Театър на сетивата София” и Институт за изследване на Тишината представят отново напълно различен спектакъл-Лабиринт, вписан в магичния свят на родопската Природа. Островът на Тишинавтите е един митичен и напълно реален остров, на който в продължение на 3 нощи ще се разиграе ритуален спектакъл, случващ се отвъд думите и сравним с тайнствата на древните тракийско-елински мистерии. Нарекохме го „Нова луна Посяване“, защото тази година дните му съвпадат с августовското новолуние в Лъв.

>>>>КОГА:  20, 21 и 22 август по време на Събор Беглика 2020.

Посещението на Острова на тишинавтите ще става с осигурена от нас лодка на цена от 5 лв. на човек между 19 и 21:30 ч. на групи по 12 души.

>>>> КАК: За да участвате направете резервация ТУК. Местата са ограничени и традиционно свършват много бързо, затова не можем да гарантираме, че ще има свободни билети на място. Направете си онлайн резервация предварително.

>>>> Цена на билета: 20 лв. + допълнителни 5 лв. за лодка (плащат се на място)

Продължителността на РИТУАЛА-ЛАБИРИНТ трае около час и половина.

>>>> ВАЖНО!!! Спектакълът “Островът на тишинавтите” е достъпен за посетителите на Събор БЕГЛИКА 2020. Ако идвате само за Лабиринта трябва да направите дарение за Събора на стойност 28 лв. също чрез ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предварително записване ТУК.  На място НЯМА да могат да се закупуват билети за Събор Беглика.

Снимки от предходните издания на Островът на Тишинавтите можете да разгледате на
2019 г. – http://bit.ly/2XyKcWM
2018 г. – http://bit.ly/2Rzfcof
2017 г. – http://bit.ly/2ZMz5Ld
2016 г. – http://bit.ly/2ZK7OcA
2015 г. – http://bit.ly/2xeqjJK

За актуална информация следете страниците на Театъра на сетивата София www.sensorytheatresofia.com и на Събор Беглика www.beglika.org

Очакваме ви с най-скъровените ви мечти и намерения, които да усилим заедно!

« 1 of 2 »