97998135_2543715775730264_244677775682699264_o

Покана за доброволци за Open Air Лабиринт-пътуване

Всичко, което се случи в последните два месеца има нужда да бъде преосмислено и преживяно отново чрез внимателно вглеждане и отстранение. Лабиринтът е нашият начин да направим това.

Започваме нов спектакъл, в който ще навлезем заЕДНО в СКРИТАТА ГОРА на подсъзнанието, на миналото и бъдещо време, на града, който ни събира и разделя, за да преработим травмата и да намерим надежда и решение, които да имат формата на ПРЕЖИВЯВАНЕ.

Това е нашата необходимост. Ако я споделяте и вече сте се свързали сърдечно с вълшебството на Лабиринта, ви каним да се присъедините към нашето пътуване-изследване.

Очакваме чувствителни, присъствени, интуитивни, креативни, иновативно мислещи, прецизни, умеещи да се движат точно във времето хора, с уникален набор от артистични и/или технически умения (колкото по-необичайни толкова по-добре).

Ако се разпознавате в това описание, изпратете кратко представяне на себе си и мотивация защо искате да се впуснете в това приключение. Не забравяйте да ни напишете и телефон за обратна връзка. Очакваме кандидатурите ви на info@sensorytheatresofia.com до 31 май 2020 г.

Селектираните доброволци ще преминат през безплатно обучение в методите на театъра на сетивния лабиринт и ще имат възможност да участват в творческия репетиционен процес и реализацията на проекта “Скрита гора – open air лабиринт – пътуване” , който ще се случи през лятото и есента на 2020 в София. Представленията ще са вечерни. Репетициите ще бъдат основно през уикендите – следобедни и вечерни също.

За повече информация ни пишете или потърсете на 0884 674 953.