141273982_3231890136912821_3510941752915096636_o

Пътуване във ВСИЧКОлената – сетивен спектакъл за един зрител – ПОСЛЕДНИ ДАТИ ПРЕЗ АПРИЛ

“Пътуване във Всичколената” – уникалното интерактивно представление за един зрител с нови дати през март и април!

Пожелахме си ВСИЧКОЛЕНАТА да продължи за зарежда малки и големи и ето, че тя ни чу и имаме още четири дати, на които да случим чудото на лабиринта! На  24 и 25 април 2021, от 11 и 16 ч., в бизнес сграда ИНТЕРПРЕД БОЯНА – София, всички малки и големи фенове на сетивния театър, както и всички желаещи да се потопят в магията на този атрактивен и иновативен индивидуален артистичен формат, ще имат възможност да преживеят невероятно и магическо приключение, в което са активни участници и главни герои. Едно от най-посещаваните и харесвани представления на Театър на сетивата – София – “Пътуване във Всичколената” – ще отвори врати и ще качи всички жадни за нестандартни преживявания приключенци на вълшебния кораб с крайна спирка Всичколената – приказен свят в сърцето на София, от който никой не си тръгва същият.

“Пътуване във Всичколената” е индивидуален спектакъл, подходящ както за деца над 6-годишна възраст, така и за възрастни. Той поставя всеки участник, влизащ в лабиринта, в центъра на фантастичен сюжет, в който се ползват всички сетива и се развива както въображението и креативното мислене, така и качества като емпатия, приспособимост, умение за справяне в нетипична среда, комбинативност и аналитично мислене. Форматът е своеобразна алтернативна форма на образование, използващо учене чрез преживяване от първо лице.

„Пътуване във Всичколената” въвлича участниците в една вълшебна приказка, в която те са главните герои, а уникалните декори и фантастичните персонажи, които те ще срещнат, ще ги пренесат в един напълно нов, сюрреалистичен свят. До Всичколената ще ги откара вълшебен кораб, който тръгва точно по график от уреченото място. Участниците трябва да минат през предизвикателства и да се справят с поставените от вълшебните жители на Всичколената задачи.

Това е едно мистично приключение, което остава тайна до мига, в който прекрачите прага.

Всичколената” е отворена за всички жадни за нови усещания ентусиасти, независимо от тяхната възраст, които искат да се завърнат към непосредствеността, чистотата и невинността на детството. „Пътуване във Всичколената” е покана да си припомним и съхраним вълшебната реалност на времето, в което сме били деца.

Противоепидемични Covid-19 мерки: “Пътуване във Всичколената” е спектакъл, предназначен за 1 зрител. Участниците минават индивидуално, разпределени по предварителна часова схема, през инсталацията-лабиринт, където са взети всички необходими мерки за дезинфекция, санитарен контрол и отстояние. 

Може да се запознаете с разказите на малките и големи участници от първото издание на Пътуване във Всичколената тук: https://www.youtube.com/watch?v=AG1DHANoLE0

Преминаването през спектакъла е индивидуално, а местата са ограничени и се запълват много бързо, затова е необходимо да се направи предварителна резервация на дата и час тук. 

Цена на билета за един участник – 60 лв.

Семеен билет (възрастен и две деца или двама възрастни с дете) – 150 лв.

Продължителност: 60 мин.

>>>> КОГА: 

  • 24 и 25 април 2021

КЪДЕ:

Бизнес сграда ИНТЕРПРЕД БОЯНА, кв. Манастирски ливади, София – ул. Спас Соколов 7

Видео с обратни връзки от предишното издание на Всичколента:

https://www.youtube.com/watch?v=CJrwwmVbHBk

ДРУГИТЕ ЗА НАС:


Преоткривам света, който забравих, останал някъде в детството…Завръщане към Себе си.“, разказва вече пораснала дама.

Незабравимо изживяване, което те пренася в друг магичен свят. Благодаря за прекрасната емоция.“, споделя малката Ралица.

Невероятно преживяване!… Като във филм на Дейвид Линч (в добрия смисъл на думата)!“, пък разказва развълнувано друг пътешественик.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на: Национален фонд “Култура” по програма “Социално ангажирани изкуства”

ПАРТНЬОРИ:
SOS Детски селища БългарияХималайска сол – Himalayan saltHristina – Bulgarian Natural CosmeticsNational Opera and Ballet, Sofia, Galimberti.