Всичколената-2019-сайт-Б

Пътуване във ВСИЧКОлената – театър на сетивата за всички възрасти

“Пътуване във Всичколената” е уникалното интерактивно преживяване за деца и възрастни.

„Пътуване във Всичколената” въвлича участниците в една вълшебна приказка, в която те са главните герои, а уникалните декори и фантастичните персонажи, които ще срещнат по пътя ще ги пренесат в един напълно нов, сюрреалистичен свят.

До Всичколената ще ви откара сграда – кораб, който тръгва точно по график от уреченото място. Участниците трябва да минат през предизвикателства и да се справят с поставените от съществата във Всичколената задачи.

Спектакълът поставя участниците в центъра на фантастичен сюжет, в който се ползват всички сетива и се развива както въображението и креативното мислене, така и качества като емпатия, приспособимост, умение за справяне в нетипична среда, комбинативност и аналитично мислене. Форматът е своеобразна алтернативна форма на образование, използващо учене чрез преживяване от първо лице.

Всичколената е отворена за всички, които искат да се завърнат към непосредствеността, чистотата и невинността на детството. Това е покана да си припомним и съхраним вълшебната реалност на времето, в което сме били деца.

📍КЪДЕ: сградата на ИНТЕРПРЕД БОЯНА на ул. Спас Соколов 5, в кв. Манастирски ливади

🗓КОГА: 13 и 14 ЮНИ 2020 г.

⏳ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60 min

🎫 БИЛЕТИ:
– Индивидуален билет  – 60 BGN
– Семеен билет  (възрастен и две деца или двама възрастни с дете) – 150 BGN

*** За да запазите семеен билет е необходимо на направите три отделни резервации в три последователни времеви слота и да изберете опция за плащане “семеен билет”.

ℹ️Изберете ДАТА и направете РЕЗЕРВАЦИЯ |
www.sensorytheatresofia.com

*** Преминаването през спектакъла е индивидуално.
*** Местата са ОГРАНИЧЕНИ.

ДРУГИТЕ ЗА НАС:Преоткривам света, който забравих, останал някъде в детството…Завръщане към Себе си.“, разказва вече пораснала дама.

Незабравимо изживяване, което те пренася в друг магичен свят. Благодаря за прекрасната емоция.“, споделя малката Ралица.

Невероятно преживяване!… Като във филм на Дейвид Линч (в добрия смисъл на думата)!“, пък разказва развълнувано друг пътешественик.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на: Министерство на културата, Столична програма „Култура“ 2019 г. и Общественият борд на TELUS International Europe в България.

ПАРТНЬОРИ:
SOS Детски селища България, Хималайска сол – Himalayan salt, Hristina – Bulgarian Natural Cosmetics, National Opera and Ballet, Sofia, Galimberti.