site-poster

„Пътуване във Всичколената” – Театър на сетивата за ДЕЦА, 2015

„В сградата на мол България съществува тайна стая, която отвежда всеки, призван да надникне в “заешката дупка”, до едно друго измерение на Реалността. Това е началото на едно пътуване, което води до звездите…”

„ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА” е първият спектакъл на „Театър на сетивата София”, създаден специално за ДЕЦА! Пригоден към спецификата на детската личност „Пътуване във Всичколената” представлява своеобразно училище, в което чрез ДИРЕКТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ децата се учат да творят, играят и общуват в един приказен и деликатен свят на безкрайни възможности.

Като вече „пораснали” и „възрастни” ние заживяваме в един друг свят – разомагьосан, механизиран, пренаситен от стимулации и симулации, в който няма място за непосредствеността, чистотата и невинността на детството. „ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА” е покана да си припомним и съхраним РЕАЛНОСТТА на детството!

Представлението е врата – космически портал, през който децата (от 6 до 106 години) поемат на приключение в пределите на едно многомерно пространство, където ”всяко нещо е живо, всяко нещо е приятел, всяко нещо общува, пее и обича хубавите приказки”.

Вълшебната Всичколена е ТУК и СЕГА, навсякъде около нас и вътре в нас самите! Да я пре(открием)! Да я запазим! Добре дошли, деца от всички възрасти!

« 1 of 2 »