Сетивна-вечеря-2021-сайт

Сетивна вечеря за двойки – 13 и 14 февруари

Усещали ли сте една особена напрегнатост, идваща с празниците? Като че ли празникът с неговите повод и смисъл е очакван, но начинът, по който е общоприето да се празнува, с предварително зададени роли, реплики и реакции, ви се струва несъответен и ви се иска да се измъкнете на въздух.

Е, ние се чувстваме така на 14 февруари – Св. Валентин.  Ето защо ако сърцата, червените балони и гръмките фрази не са в стила ви, а в същото време искате да преживеете нещо специално, сетивно и вкусно с любим човек, ви предлагаме едно различно и отварящо сетивата приключение за двама.

Пътуване в неизвестното, отвъд думите, заедно с партньора ви, а след това вечеря със затворени очи на тайно място и после…после вие решавате как да продължите нататък, вдъхновени от преживяното.

На 14 февруари искаме да споделим с вас нашата заедност, грижа, креативност и тишина.

ВАЖНО!!! Поради запълване на местата за сетивната вечеря на 14 февруари, отваряме НОВА ДАТА за сетивна вечеря на 13 февруари.

Ако усещате отклик, обадете ни се. Имаме 12 места. Резервации може да направите на 0885617207 или на info@sensorythearesofia.com

Цялото преживяване трае 2 часа  – от 19 до 21 ч. като включва сетивно приключение в градска среда, и специална сетивна вечеря на тайна локация.

Менюто е тристепенно и вегетарианско.

Цена: 90 лв. на човек

Записалите се ще получат допълнителни инструкции за мястото на среща и за преживяването.