Сетивна-вечеря-3-сайт

Сетивна вечеря на Св. Валентин

Усещали ли сте една особена напрегнатост, идваща с празниците? Като че ли празникът с неговите повод и смисъл е очакван, но начинът, по който е общоприето да се празнува, с предварително зададени роли, реплики и реакции, ви се струва несъответен и ви се иска да се измъкнете на въздух.

Е, ние се чувстваме така на 14 февруари – Св. Валентин.  Ето защо ако сърцата, червените балони и гръмките фрази не са в стила ви, а в същото време искате да преживеете нещо специално, сетивно и вкусно с любим човек, ви предлагаме едно различно и отварящо сетивата приключение за двама.

Пътуване в неизвестното, отвъд думите, заедно с партньора ви, а след това вечеря със затворени очи на тайно място и после…после вие решавате как да продължите нататък, вдъхновени от преживяното.

На 13 и 14 февруари искаме да споделим с вас нашата заедност, грижа, креативност и тишина.

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС И ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА ЗА ВЕЧЕРЯТА НА 14 ФЕВРУАРИ, ОТВАРЯМЕ НОВА ДАТА СЪС СЪЩАТА КОНЦЕПЦИЯ – 13 ФЕВРУАРИ. Можете да се запишете за тогава!

Ако усещате отклик, обадете ни се. Имаме 12 места.

Цялото преживяване трае 2 часа  – от 19 до 21 ч. като включва сетивно приключение в градска среда, и специална сетивна вечеря на тайна локация.

Менюто е тристепенно и вегетарианско.

Цена: 90 лв. на човек

Записалите се ще получат допълнителни инструкции за мястото на среща и за преживяването.

Не е задължително да дойдете с партньор, ако сте сам ще ви комбинираме с някой друг.