SSJ-flyer-A-side-FIN

Сетивни Градски Пътувания

Сетивните градски пътувания представят една необичайна гледна точка към града и неговите измерения. Пътувания, в които се достига по-голяма дълбочина на осъзнаване и преосмисляне на пространството вън и вътре в нас. Пътувания, в които си едновременно воден и водещ в лабиринт от символи и образи в самата тъкан на града, където сградите стават декори, а минувачите актьори в едно своеобразно представление, случващо се единствено ТУК и СЕГА.

Създадени от „Театър на сетивата София“ и Институтът за изследване на Тишината, сетивните градски пътувания се случват ОТВЪД ДУМИТЕ като същевременно въвличат и провокират всичките сетива на участниците (зрение, обоняние, слух, озесание и вкус).

Това са пътувания за експериментатори, за откриватели и за всички, които търсят поетичното измерение на живота около нас. Пътувания, които ти помагат да забавиш темпото, да спреш времето и дори да се изгубиш напълно. Колко далеч ще стигнеш, зависи от теб.

Сетивните градски пътувания се случват на предварително определени дати, а маршрутът им е тайна, която се разкрива само на пътуващите. Това са сетивни преживявания за група от макисмум 12 човека, които в зависимост от формата си траят между два и четири часа.

Както на всички останали проекти са “Театър на сетивата София” е необходимо предварително резервиране на място чрез регистрационната форма на сайта.

Допълнителни инструкции ще бъдат изпратени по имейл само на записалите се.

ПРЕДСТОЯЩИ ДАТИ за сетивните пътувания с ДВА РАЗЛИЧНИ МАРШРУТА са:

12 ОКТОМВРИ (четвъртък) от 18:00 до 20:30 ч.
14 ОКТОМВРИ (събота) от 14:00 до 18:00 ч.
26 ОКТОМВРИ (четвъртък) от 18:00 до 20:30 ч.
28 ОКТОМВРИ (събота) от 14:00 до 18:00 ч.

ЦЕНА на пътуването: 60 лв. / човек

Билетите се заплащат не по-късно от два дни след направена резервация онлайн чрез Eрay или по банков път на сметка:
Титуляр на сметката: сдружение “Глобал Вижън Съркъл”
банка: ОББ
IBAN: BG66UBBS80021081159130
Основание за плащане: името ви и дата на запазения билет