Сън-в-съня-2016-17

Сън в съня – концерт – лабиринт за спящ оркестър, 2016 – 2017

Възможността на група хора да сънува един ОБЩ сън е все още слабо изследвана (според някои нашият свят представлява подобен сън). В същото време състоянието на сомнамбулизъм, в което спящият проявява неподозирани в будността си качества винаги е предизвиквалo засилен интерес и е оставяло много неизяснени въпроси.

Какво би се получило, ако оркестър от музикални сомнамбули изпълни концерт за публика, стояща на ръба на съня? Къде ще ни отведе изследването на съзнанието, което се намира в дълбок покой, като в същия момент е напълно будно, осъзнато и активно?

„Сън в съня” се готви да навлезе по-дълбоко в измерението отвъд думите, там където спонтанната музика рисува ефемерни звукови пейзажи в удивителна близост с голямата Тишина… Облечте се в безмълвие тишинавти.
Потегляме на път!

„Сън в съня” представлява интерактивен концерт-лабиринт, осъществен при срещата на спонтанната live trance музика с метода на театъра на сетивата. Изследователският спектакъл е следващ експеримент в тази посока след успеха на „Пеперуда в камбана” през 2015 г.
Като проект на Института за изследване на тишината и Театъра на сетивата София „Сън в съня” е разположен в пространството ОТВЪД ДУМИТЕ т.е. това е спектакъл създаден от тишинавти-артисти за публика от тишинавти.

КОГА: 21, 22, 28 и 29 ЯНУАРИ

22 и 23 ФЕВРУАРИ

Спектакълът се случва в бизнес сграда VERTIGO на бул България 109. Публиката ще влиза на малки групи от по 10 човека от 18:30, 19:00, 19:30 и 20:00 часа.

ЦЕНА НА БИЛЕТИ: 40 лв.

Както на всички останали спектакли на “Театър на сетивата София” броят на местата за концерта е ограничен и посещението е възможно само след ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАКУПУВАНЕ на БИЛЕТ

Билетите се заплащат не по-късно от два дни след направена резервация онлайн чрез системите на Eрay, PayPal или по банков път на сметка:

Титуляр на сметката: сдружение “Глобал Вижън Съркъл”

банка: ОББ

IBAN: BG66UBBS80021081159130

Основание за плащане: името ви и дата на запазения билет

« 1 of 2 »