344759176_1257765591811710_4172803036916244392_n

24-часово сетивно градско пътуване

Това е едно преживяване отвъд думите, което със сигурност ще остави траен отпечатък върху възприятието ви за света и живота в града. Ако сте готови да посветите едно денонощие за вътрешния ви живот, да останете в тишина и да изследвате какво се случва със съзнанието, креативността и чувствата ви, то този своеобразен градски ритрийт е за вас.

24-часовите сетивни тишинавтски пътувания са практика на сливане с вътрешната ни тишина, дълга прегръдка с вътрешния наблюдател. 24 часа отвъд думите позволяват навлизане в пространство на инстинско присъствие, от което се ражда радост, любопитство и спонтанно творчество.

В процеса на преживяването успяхме да дестилираме и подредим етапите на всяко дълбинно тишинавтско преживяване, и те са:

1) ОСВОБОЖДАВАНЕ (може би най-трудният) – тръгване на път, след откачване от кукичките на Матрицата с нейната скорост, логика и взаимовръзки;

2) ПРЕМИНАВАНЕ през празнотата – етап на утихване, възможна вътрешна криза, среща със съмненията и гласовете, които те викат обратно;

3) ОТПУСКАНЕ в празното Пространство – разширяване, свързване с полето на покой и безкраен Потенциал, отваряне на свръх-сетивността;

4) ОСТАВАНЕ в това Пространство възможно повече – потъване, получаване на необичайни идеи, видения, интуиции, усещания;
5) ЗАВРЪЩАНЕ към обичайната матрична схема, аклиматизация и адаптация;

6) ИНТЕГРИРАНЕ на преживяното в т.нар. ежедневен живот.
Ако сте прочели всичко дотук и то е предизвикало у вас резонанс, нещо като лек трепет или гъделичкане в слънчевия сплит, възможно е това пътуване да е за вас.

КОГА: 27-28 май 2023 г. – начало 21:30 ч. в събота, край 21:30 ч. в неделя.

Пътуването е отворено само за 6 души. Никой не отива на подобно пътуване случайно или неподготвен, защото без силата, необходима за точка 1, то просто няма как да се случи.

Това е преживяване за истински изследователи, отключващо ново ниво на тишинавтските сетивни практики в градски условия, едно пътуване между измеренията, след края на което няма как да сте същите.

Тези от вас, които се чувстват призовани и готови да навлязат в този своеобразен тишинавтски градски ритрийт, трябва да се свържат с нас лично на 0884674953 или да пишат на silence.research.institute@gmail.com.

Цената за това преживяване е 190 лв., като включва нощувка и закуска.

Изпращаме сърдечни поздрави на всички настоящи и бъдещи тишинавти! До нови срещи в пространството ОТДЪД ДУМИТЕ.