24-часово-сайт

24-часово Сетивно Тишинавтско Пътуване през ноември

Първите две 24-часови сетивни тишинавтски пътувания за публика са вече факт! Навлязохме заЕДНО отвъд думите. Притихнахме. Утаихме се…  Какво се случи по-нататък не може да бъде разказано, а само ПРЕЖИВЯНО.

Това преживяване е новата ни страст и практика. Преживяване, което със сигурност ще остави траен отпечатък върху възприятието ви за света и живота в града. Ако сте готови да посветите едно денонощие за вътрешния ви живот, да останете в тишина и да изследвате какво се случва със съзнанието, креативността и чувствата ви, то този своеобразен градски ритрийт е за вас.

В процеса на преживяването успяхме да  дестилираме и подредим етапите на всяко дълбинно тишинавтско преживяване, и те са:

1)            ОСВОБОЖДАВАНЕ (може би най-трудният) – тръгване на път, след откачване от кукичките на Матрицата с нейната скорост, логика и взаимовръзки;

2)            ПРЕМИНАВАНЕ през празнотата – етап на утихване, възможна вътрешна криза, среща със съмненията и гласовете, които те викат обратно;

3)            ОТПУСКАНЕ в празното Пространство – разширяване, свързване с полето на покой и безкраен Потенциал, отваряне на свръх-сетивността;

4)            ОСТАВАНЕ в това Пространство възможно повече – потъване, получаване на необичайни идеи, видения, интуиции, усещания;

5)            ЗАВРЪЩАНЕ към обичайната матрична схема, аклиматизация и адаптация;

6)            ИНТЕГРИРАНЕ на преживяното в т.нар. ежедневен живот.

Ако сте прочели всичко дотук и то е предизвикало у вас резонанс, нещо като лек трепет или гъделичкане в слънчевия сплит, възможно е това пътуване да е за вас.

Повече за идеята и предисторията на 24-часовото сетивно тишинавтско пътуване, прочетете тук.

КОГА: 23 – 24 ноември 2019 – начало 21 ч. в събота, край 21 ч. в неделя.

Пътуването е отворено само за 6 души. Никой не отива на подобно пътуване случайно или неподготвен, защото без силата, необходима за точка 1, то просто няма как  да се случи.

Това е преживяване за истински изследователи, отключващо ново ниво на тишинавтските сетивни практики в градски условия, едно пътуване между измеренията, след края на което няма как да сте същите.

Тези от вас, които се чувстват призовани и готови да навлязат в този своеобразен тишинавтски градски ритрийт, трябва да се свържат с нас лично на 0884674953 или да пишат на info@sensorytheatresofia.com.

Цената за това преживяване е 150 лв., като включва нощувка и закуска.

Изпращаме сърдечни поздрави на всички настоящи и бъдещи тишинавти! До  нови срещи в пространството ОТДЪД ДУМИТЕ.