Setivna-Joga-net

СЕТИВЕН ЙОГА УИКЕНД – МАРТ 2018

Театър на сетивата София и студио „Патладжани – йога и здраве” представят

СЕТИВЕН ЙОГА УИКЕНД

3-5 март 2018 г. в с. ЛЕЩЕН

Това е продължението на тридневния сетивен роман, който написахме заедно през 2017 в скритото в пазвата на Габровския балкан селце Костенковци. Ароматът, образите и усещанията от първия по рода си сетивен йога уикенд са все още свежи и живи във всички участници, и именно те дадоха вдъхновението за неговото продължение, този път в колоритното село Лещен. Кацнало на южния склон на Родопите с изглед към Пирин, в непосредствена близост до горещите минерални извори на Огняново и легендарната Ковачевица, село Лещен изглежда достоен приемник на духа на вълнение, будност и радостен покой, които събудихме в първото издание на творческия ритрийт, ние създателите от судио Патладжани-йога и здраве и Театъра на сетивата София.

Очакват ни 3 денонощия изпълнени с творчески и изследователски игри, йога практики, здравословна храна за духа и тялото, вечери край камината в уютен дом за гости сред заснежената планина…и сетивно приключение – лабиринт, който всеки от участниците ще има възможност едновременно да получи и да даде.

Ако ви е време да се свържете истински със себе си, да се обърнете навътре и да откриете нови сили и вдъхновение, или просто да се отпуснете, да потренирате тялото и въображението си и да се възнаградите, то това преживяване определено е за вас!

ЦЕНА: 360 лв. и включва:

  • 2 нощувки (3 и 4 март) в уюта на “Panorama house” в с. Лещенс голям двор, веранди, сауна и парна баня.
  • Ежедневни йога практики и медитации с преподаватели от студио „Патладжани” 
  • Творчески игри и Сетивни преживявания от „Театър на сетивата София”
  • Домашно приготвена, здравословна, вегетарианска храна – закуска, обяд и вечеря за всички дни на събитието.

!!! Цената не включва транспорт. При необходимост се свържете с нас.

Сетивният йога уикенд започва на 3 март (събота) след 10:00 ч. и завършва на 5 март (понеделник – официален почивен ден) следобяд.

Местата са ограничени до 20 души.

Необходимо е предварително записване на тел. 0889 63 01 19 или на info@sensorytheatresofia.com  както и заплащане на 50% от цената на събитието до 2 дни след резервацията.

Останалата част от сумата се заплаща до 28 февруари по банков път или на място в йога студио „Патладжани”. (гр.София; кв. Манастирски ливади; ул.Българска легия 36 Б)

Банкови данни за превод:

Титуляр на сметката: Патладжани ООД

IBAN: BG37RZBB91551004135840

Райфайзен Банк

ОСНОВАНИЕ : Сетивен йога уикенд с. Лещен

« 2 of 2 »