CREAtorium- september-site

CREAtorium – лабиринт в лабиринта, 2016

ТЕАТЪР НА СЕТИВАТА СОФИЯ и НДК
представят
„CREATORIUM – ЛАБИРИНТ В ЛАБИРИНТА”
март – октомври 2016 в Националния дворец на културата – НДК

„Изгубен в лабиринт открива врата. Когато отваря вратата и пристъпва напред, попада в… друг лабиринт – все по-далече от изходната си точка и все по-близо до момента на пълно изгубване, бременен с толкова много възможности…”

CREAtorium е лабиринт на СЪТВОРЕНИЕТО и ПРЕСЪТВОРЯВАНЕТО.
CREAtorium е навлизане по-дълбоко в мрака и в светлината. Това е спектакъл за изгубването и намирането отново на себе си в сърцето на една Вселена от безкрайни възможности. В този смисъл CREAtorium създава условия за квантов скок и прераждане във вечното настояще. ТУК и СЕГА.
Поемете дълбоко въздух. Издишайте…
Готови ли сте за това пътуване?

„CREATORIUM – ЛАБИРИНТ В ЛАБИРИНТА” е заглавието на новия спектакъл на „Театър на сетивата София”, реализиран в копродукция с Националния дворец на културата и “Асоциация Информбюро”. Това е най-мащабният проект за театър на сетивния лабиринт в България досега, чиито представления ще се играят от МАРТ до ЮНИ 2016 г.

„CREATORIUM – ЛАБИРИНТ В ЛАБИРИНТА” в НДК е интерактивен “site specific” спектакъл от вида „театър на сетивния лабиринт”. Характерното за този вид театър е, че посетителите не са пасивни зрители, а активни участници и сътворци, които лично се срещат и взаимодействат с артистите. Посетителите преминават индивидуално през специално подготвена инсталация-лабиринт, наситена с необичайни сетивни провокации (слухови, осезателни, обонятелни, визуални и вкусови). „CREATORIUM – ЛАБИРИНТ В ЛАБИРИНТА” е част от „новата вълна” спектакли в НДК.

Загадъчно, тайнствено пътешествие, неизживявано досега.”

„Беше и страшно, и тъжно, и вдъхновяващо и прераждащо!”

„Пътуване към вселената в теб.” ,

са само някои от отзивите на над 1200 души, които преминаха през спектакъла-лабиринт до момента.

Преминаването през представленията е индивидуално, затова е НЕОБХОДИМО ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на час и закупуване на БИЛЕТ чрез попълване на регистрационната форма или на тел.: 0885 61 72 07

ЦЕНА НА БИЛЕТА: 50 лв.

Проектът е финансиран от Програма „Култура” на Столична община за 2016 г.

В рамките на проекта се провеждат обучения и консултации със сдружения “Заслушай се” и “Синергиа”, работещи с хора с увреден слух и зрение.

Специални благодарности за приятелите и партньорите на “CREAtorium – лабиринт в лабиринта”:

Insight Seminars Bulgaria

Слънце Луна – Sun & Moon 

Wolfram Studio 

« 1 of 3 »