Сетивна-вечеря-8A-сайт

Зимна сетивна вечеря със затворени очи

Точно преди една година в следствие на творческите ни изследвания в пространството отвъд думите, създадхоме напълно НОВ ВИД преживяване, което използва поетичния език и методите, разработени от Театър на сетивата София и Институт за изследване на Тишината – СЕТИВНА ВЕЧЕРЯ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ.

Сетивната вечеря е цялостно сетивно-театрално преживяване с акцент върху вкуса и храненето като ритуал. Това е събитие, което активира всички сетива на участниците – осезание, обоняние, слух, вкус и зрение, развива доверието между партньорите и отваря цяла нова Вселена от преживявания. Пътуване в неизвестното, отвъд думите, заедно с партньора ви или с някой непознат, а след това вечеря със затворени очи на тайно място и после…после вие решавате как да продължите нататък, вдъхновени от преживяното.

Имахме възможност цяла година да експериментираме с различни сезонни менюта, начини на поднасяне на храната и допълващи сетивни преживявания. Каним Ви на следващата ни ЗИМНА сетивна вечеря, която завършва един цикъл и поставя ново начало на този така вкусен и изненадващ формат.

КОГА: 18 и 19 ДЕКЕМВРИ – ако искате да прекарате една деликатна, вкусна и вълнуваща празнична вечер!

КЪДЕ: тайна локация, която ще бъде разкрита само на записалите се

Цялото събитие трае 2 часа – от 19 до 21 ч. като включва сетивно приключение в градска среда, и специална сетивна вечеря с тристепенно, вегетарианско меню.

Цена: 90 лв. на човек

Максимален брой участници: 12 души

Участниците ще получат допълнителни инструкции за мястото на среща и детайли за преживяването.

Останалото не може да се опише с думи, трябва да се преживее лично!

ВАЖНО! Събитието е подходящо за Кледно парти или тиймбилдинг на екипи до 12 души. При интерес можем да уточним удобна дата за провеждането му. Повече на тел. 0885617207.