73482696_447563659221279_4627638836929757184_n

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА ТЕАТЪР НА СЕТИВАТА СОФИЯ

Ако отдавна се питаш какво ли е да си създател на сетивни лабиринти, да участваш в иновативен творчески процес и да искаш да даряваш чудото на лабиринта на други хора, особено на деца, то тази ОТВОРЕНА ПОКАНА за ДОБРОВОЛЦИ, може би е за теб!

До края на годината “Театър на сетивата София” ще представи новия си проект “Пътуване във Всичколената” – сетивен спектакъл за деца от 6 до 106 години. Това е мултижанрово представление за деца и възрастни, в което има елементи от различни видове изкуства: театър, музика, танц, акробатика, визуални и приложни изкуства, представени под формата на образователни игри и приключения. Проектът използва методите на театъра на сетивата, при който всяко дете преминава през едночасов маршрут-лабиринт, в който си взаимодейства лично с артистите. Тези срещи стимулират сетивността и въображението на децата, въвличайки ги в ситуации, в които те са главните герои, от чиито избори зависи хода на действието.

Ето защо, ако искаш да дебютираш в творческа роля, имаш силен интерес и мотивация за работа с деца чрез средствата на изкуството или си изкушен от магията, която създава интерактивния сетивен театър, можеш да кандидатстваш за доброволец в новия ни проект “Пътуване във Всичколената”.

Очакваме  чувствителни, присъствени, интуитивни, креативни, иновативно мислещи, прецизни, умеещи да се движат точно във времето хора (възрастта не е основен критерий), с уникален набор от артистични и/или технически умения (колкото по-необичайни толкова по-добре).

Ако се разпознавате в това описание, изпратете кратко представяне на себе си, артистично портфолио (ако имате такова) и защо искате да се впуснете в това приключение. Не забравяйте да ни напишете и контакти за връзка.  Очакваме кандидатурите ви на info@sensorytheatresofia.com  до 10 ноември 2019 г.

Селектираните участници – до 10 души, ще преминат през безплатно обучение в методите на театъра на сетивния лабиринт и ще имат възможност да участват в творческия процес и реализацията на спектакъла за деца “Пътуване във Всичколената”, който ще бъде представен до края на годината с визия за продължение и през 2020 г.

Очакваме изненадващите ви предложения!

Проектът “Пътуване във Всичколената” – театър на сетивата за деца се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата и на Столична програма “Култура” за 2019 г.