Пътуване-2

Пътуване във Всичколената – сетивен спектакъл-лабиринт – ПОСЛЕДНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ

“Пътуване във Всичколената” – уникалното интерактивно представление за един зрител с последни дати и благотворителна кауза – подарък за децата от “SOS Детски селища”

Деца, лишени от родителска грижа от цяла България, ще получат вълнуващ предколеден подарък – участие в представлението, благодарение на Национален фонд “Култура” 

На 30 и 31 януари и 13 и 14 февруари 2021, от 11 и 16 ч., в бизнес сграда ИНТЕРПРЕД БОЯНА – София, всички малки и големи фенове на сетивния театър, както и всички желаещи да се потопят в магията на този атрактивен и иновативен индивидуален артистичен формат, ще получат последна възможност да преживеят невероятно и магическо приключение, в което са активни участници и главни герои. Едно от най-посещаваните и харесвани представления на Театър на сетивата – София – “Пътуване във Всичколената” – ще отвори врати и ще качи всички жадни за нестандартни преживявания приключенци на вълшебния кораб с крайна спирка Всичколената – приказен свят в сърцето на София, от който никой не си тръгва същият.

Освен всички желаещи малки и пораснали фенове на магията и себепознанието, на вълшебния кораб към Всичколената този път ще се качат и малчугани от Сдружение “SOS Детски селища”. Инициативата, финансирана от програма “Социално ангажирани изкуства” на Национален фонд “Култура” , цели да подари на дечицата, лишени от родителска грижа, едно прекрасно предколедно преживяване. Освен преминаването през интерактивното представление, за децата, настанени в детски селища в Трявна, Габрово, Велико Търново, Перник и София, са планирани и специални срещи-дискусии с екипа, с които ще обсъждат професията на артиста, ще рефлектират върху преживяното и как може да бъде приложено към ежедневието им, както и ще се осъществят онлайн работилници по рисуване, музика и танц. 

“Пътуване във Всичколената” е индивидуален спектакъл, подходящ както за деца над 6-годишна възраст, така и за възрастни. Той поставя всеки участник, влизащ в лабиринта, в центъра на фантастичен сюжет, в който се ползват всички сетива и се развива както въображението и креативното мислене, така и качества като емпатия, приспособимост, умение за справяне в нетипична среда, комбинативност и аналитично мислене. Форматът е своеобразна алтернативна форма на образование, използващо учене чрез преживяване от първо лице.

„Пътуване във Всичколената” въвлича участниците в една вълшебна приказка, в която те са главните герои, а уникалните декори и фантастичните персонажи, които те ще срещнат, ще ги пренесат в един напълно нов, сюрреалистичен свят. До Всичколената ще ги откара вълшебен кораб, който тръгва точно по график от уреченото място. Участниците трябва да минат през предизвикателства и да се справят с поставените от вълшебните жители на Всичколената задачи.

Това е едно мистично приключение, което остава тайна до мига, в който прекрачите прага.

Всичколената” е отворена за всички жадни за нови усещания ентусиасти, независимо от тяхната възраст, които искат да се завърнат към непосредствеността, чистотата и невинността на детството. „Пътуване във Всичколената” е покана да си припомним и съхраним вълшебната реалност на времето, в което сме били деца.

Противоепидемични Covid-19 мерки: “Пътуване във Всичколената” е спектакъл, предназначен за 1 зрител. Участниците минават индивидуално, разпределени по предварителна часова схема, през инсталацията-лабиринт, където са взети всички необходими мерки за дезинфекция, санитарен контрол и отстояние. 

Може да се запознаете с разказите на малките и големи участници от първото издание на Пътуване във Всичколената тук: https://www.youtube.com/watch?v=AG1DHANoLE0

Преминаването през спектакъла е индивидуално, а местата са ограничени и се запълват много бързо, затова е необходимо да се направи предварителна резервация на дата и час тук. 

Цена на билета за един участник – 60 лв.

Семеен билет (възрастен и две деца или двама възрастни с дете) – 150 лв.

Продължителност: 60 мин.

>>>> КОГА: 

  • 30 и 31 януари 2021
  • 13 и 14 февруари 2021

КЪДЕ:

Бизнес сграда ИНТЕРПРЕД БОЯНА, кв. Манастирски ливади, София – ул. Спас Соколов 5

Видео с обратни връзки от предишното издание на Всичколента:

https://www.youtube.com/watch?v=CJrwwmVbHBk

ДРУГИТЕ ЗА НАС:


Преоткривам света, който забравих, останал някъде в детството…Завръщане към Себе си.“, разказва вече пораснала дама.

Незабравимо изживяване, което те пренася в друг магичен свят. Благодаря за прекрасната емоция.“, споделя малката Ралица.

Невероятно преживяване!… Като във филм на Дейвид Линч (в добрия смисъл на думата)!“, пък разказва развълнувано друг пътешественик.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на: Национален фонд “Култура” по програма “Социално ангажирани изкуства”

ПАРТНЬОРИ:
SOS Детски селища БългарияХималайска сол – Himalayan saltHristina – Bulgarian Natural CosmeticsNational Opera and Ballet, Sofia, Galimberti.

« 1 of 2 »