Всичколената-2019-сайт-Б

Пътуване във ВСИЧКОлената – театър на сетивата за деца от 6 до 106 г.

Какво е ВСИЧКОлената?

Вселена, в която ВСИЧКО е възможно. Където ВСЯКО нещо е приятел, ВСЯКО нещо е дете, ВСЯКО  нещо  е живо и има свой език, ВСЯКО нещо обича приказки и те познава лично, защото ВСЯКО нещо си ТИ. ВСИЧКОлената съществува! До нея дори има редовен транспорт – всяка седмица една вълшебна сграда-кораб пътува натам. „Пътуване във ВСИЧКОлената” е един измислен спектакъл, в който ВСИЧКО е напълно вярно. Преживейте го и се убедете сами!

Това е най-новият проект на Театър на сетивата София, който ще се играе от декември 2019 до март 2020 г. в сградата на Interpred Boyana (ул. Спас Соколов 5, кв. Манастирски ливади). За да преминете през представлението е необходимо предварително да си резервирате дата и час на www.sensorytheatresofia.com

„Пътуване във Всичколената” е интерактивно представление за деца от 6 до 106 години, създадено по метода на театъра на сетивния лабиринт. Спектакълът предлага алтернативна форма на образование, използваща учене чрез преживяване, която развива сетивността и въображението на децата от всички възрасти, въвличайки ги в история, в която те са главните герои, от чиито избори зависи хода на действието.

Като вече „пораснали” и „възрастни” ние заживяваме в един друг свят – разомагьосан, механизиран, пренаситен от стимулации и симулации, в който няма място за непосредствеността, чистотата и невинността на детството. „ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА” е покана да си припомним и съхраним РЕАЛНОСТТА на детството!

Да я запазим! Добре дошли, деца от всички възрасти!

ЦЕНА на билета: 60 лв.

Продължителност: 60 мин.

КЪДЕ: сградата на ИНТЕРПРЕД БОЯНА на ул. Спас Соколов 3, в кв. Манастирски ливади

КОГА: 18, 19, 25 и 26 ЯНУАРИ 2020 г.

15, 16, 22 и 23 ФЕВРУАРИ 2020 г.

Изберете дата и направете резервация за своето Пътуване тук.

Местата са ОГРАНИЧЕНИ

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на: Министерство на културата, Столична програма „Култура“ 2019 г. и Общественият борд на Telus International в България.

ПАРТНЬОРИ: SOS детски селища България, Хималайска сол, Galimberti, Натурална козметика Христина, Софийска опера и балет