Castra-banner02-B

Сетивен йога уикенд в Кастра Рубра

Преди 3 години нарекохме Стивните йога уикенди роман с продължение, написан върху самия живот. Четирите издания до момента се превърнаха в истински празници, в произведения на изкуството, включващи в себе си участниците, в откривателски пътувания в нови, непознати посоки, и пиршества за всички сетива, докосващи се дори до Това, което е отвъд тях…

Петото издание на романа открива нов хоризонт от възможности за наслаждение и творчество. То ни отвежда в нова посока – към бъдещето и Космоса. С кулинарен маг (шеф Алекс Гоцев) и звукотерапевт – магьосник (Maica Ra) на борда на сграда, спечелила една от най-престижните архитектурни награди в България, новият сетивен йога уикенд ще сложи преживяването на едно наистина ново ниво!

И така…

Насред полята край Харманли, в близост до едно обезлюдено селце е кацнала футуристична, като че ли дошла от бъдещето сграда. Наоколо има лозови насаждения, фабрика за вино, и …това е, другото е нагоре – безкрайно, дълбоко, звездно небе.

Това е един сетивен йога ритрийт, посветен на дизайна, изчистения стил, Тишината и съзерцанието, отварящ портали към Космоса над нас и вътре в нас самите. Та нали те са част от едно и също Цяло.

В това издание за първи път ще навлезем в едно по-дълбоко измерение на реалността, давайки възможност на участниците да изберат да присъстват „отвъд думите“ за по-голяма част от времето. Ще има изцяло тишинавтски модули и събития. Ще се потопим в атмосфера на космическо безвремие, удобно разположени в настоящето. ТУК и СЕГА. Къде другаде?

Пригответе се за будно сънуване в съня, който наричаме “реалност“.
Участниците в новото издание на романа ще станат не само негови читатели, но ще могат да пишат съдържанието му. В реално време!
Като превръщаме изкуството си в живот, ние заедно с вас създаваме нов живот – изкуство. Да бъде!

Цена: 480 лв. и включва:

– 2 нощувки (29.02/ 01.03) във вила Кастра Рубра в с. Коларово / близо до Харманли
– Ежедневни йога и дихателни практики – студио “Патладжани”
– Творчески игри, вълшебни ритуали и сетивни преживявания с “ Театър на сетивата София”
– тишинавтски концерти и пътувания
– Звукови терапии и ритуали с кристални купи и шамански инструменти – Maica Ra
– Вегетарианска кухня, сътворена чрез философията на “Алхимия на вкуса “ на шеф Алекс Гоцев

Местата са ограничени до 14 души и е необходимо предварително записване на 0889630119
или на info@sensorytheatresofia.com и заплащане на 50% от цената на събитието до 2 дни след резервацията.

Останалата част от сумата се заплаща до 27.02.20г по банков път или на място в йога студио „Патладжани”. (гр.София; кв. Манастирски ливади; ул.Българска легия 36 Б).

Банкови данни за превода:
Титуляр на сметката: сдружение “Глобал Вижън Съркъл”
банка: ОББ
IBAN: BG66UBBS80021081159130
Основание за плащане: името ви и Сетивен йога уикенд

Сетивният йога уикенд е оригинален авторски проект на “Театър на сетивата София” и студио Патладжани – йога и здраве.