Sensory-Joga-net

Сетивен йога уикенд по Еньовден

„Театър на сетивата София” и студио „Патладжани” – йога и здраве

представят

СЕТИВЕН ЙОГА УИКЕНД по Еньовден

23-25 юни 2017, с. Костенковци

Това е началото на един привидно кратък (3-дневен) роман, в който времето се забавя и разтяга, за да освободи пространство за едно Присъствие, което обхваща целия видим свят – от малката калинка до веригата древни планини в далечината. Сетивният йога уикенд наистина прилича на книга, която ще отгърнем заедно – ние от “Театър на сетивата София” и студио “Патладжани” йога и здраве, и вие – всички, пътуващи към будния Покой, изпълнен с радостно осъзнаване и смисъл. Тръгваме към селцето Костенковци, разположено в пазвите на Габровския Балкан. Там, в четири стари къщи, докоснати с любов и специална грижа ще доведем тялото и духа в хармония и баланс. И нищо няма да ни липсва, за да преживеем чудото на завръщането в ТУК и СЕГА.

Между 23 и 25 юни – по Еньовден, когато небето се отваря, а звездите зареждат билките и растенията с лековита енергия, сме приготвили едно своеобразно преживяване – ритрийт, което ни доближава все повече до природата и до корените ни – дълбоко в земята и високо в небесата.

Програмата на първия по рода си Сетивен йога уикенд включва различни йога практики (Хатха и Виняса йога), звукови медитации, творчески игри и сетивни преживявания и инсталации, които да ни свържат по-ясно и осезаемо както с нас самите, така и със света наоколо.

В нощта срещу Еньовден, в ранни зори ще направим ритуал по бране на билки и посрещане на слънцето. Тази година българският народен празник съвпада и с Новолунието, което от своя страна усилва намеренията, желанията и енергията на момента. Затова се впуснете в това пътуване с въпрос или намерение и слушайте…

ЦЕНА: 350 лв. и включва:

  • 2 нощувки (23 и 24 юни) в уюта на „Четирите къщи” с двор, басейн и джакузи
  • 6 йога практики с преподавателите от студио „Патладжани” 
  • Сетивни преживявания и инсталации от „Театър на сетивата София”
  • Домашно приготвена, здравословна, вегетарианска храна – закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря за всички дни на събитието.

!!! Цената не включва транспорт. При необходимост се свържете с нас.

Сетивният йога уикенд започва на 23 юни (петък) след 17:00 ч. и завършва на 25 юни (неделя) следобяд.

Местата са ограничени до 16 души.

Необходимо е предварително записване на тел. 0889 63 01 19 или на info@sensorytheatresofia.com  както и заплащане на 50% от цената на събитието до 2 дни след резервацията.

Останалата част от сумата се заплаща до 22 юни по банков път или на място в йога студио „Патладжани”. (гр.София; кв. Манастирски ливади; ул.Българска легия 36 Б)

Банкови данни за предов:

Титуляр на сметката: Патладжани ООД

IBAN: BG37RZBB91551004135840

Райфайзен Банк

ОСНОВАНИЕ : Сетивен йога уикенд