438162294_835985568556331_7289014611202568429_n

БЯЛ ЛИСТ – сетивен спектакъл-лабиринт – с нови дати през май

На 11 и 12 май 2024 г. в ОКИ Културен дом – Красно село отваряме отново портала на БЯЛ ЛИСТ – сетивния спектакъл-лабиринт, който се превърна в любимо преживяване за публиката!

💎 БЯЛ ЛИСТ  е съвременен ритуал, сетивно преживяване – лабиринт за вътрешната сила и за вътрешните ограничения, за прошката, за приемането и за празнуването на живота, такъв какъвто е, както и за вдъхновението да започнем на чисто!

💧 Спектакълът е покана за навлизане в неизвестното, за потапяне в чистото и бялото, за пристъпване в тихото и празно пространство на пълния потенциал, където можем да пренапишем своята история наново и да изградим нови връзки сами със себе си и помежду си.

🪁 БЯЛ ЛИСТ пробужда силата, която извира отвътре независимо от обстоятелствата, ситуациите и ролите, в които влизаме ежедневно. Това е спектакъл, който отваря бял лист пред съзнанието да твори, да се разгръща в неочаквани посоки и да мечтае. Винаги! Сега!

Каним ви да преживеете това бутиково представление, което включва елементи от сетивния театър, танца и мултимедията, и потапя публиката в изненадващо преживяване за всички сетива като я превръща в активен участник и главен герой на случващото се. В него участват 8 актриси, с които ще се срещнете лично и които ще ви преведат през изненадващи интеракции, роли и архетипи!

Спектъклът БЯЛ ЛИСТ е вдъхновен  от творческата колаборация  между „Театър на сетивата София“ и фондация Emprove, които през 2023 г.  създадоха редица обучения и публични събития, представящи изкуството като терапевтичен метод и инструмент за себеизследване, овластяване, творческо изразяване и грижа за себе си.

В резултат на това се роди  👣„Пътеводител за свързване със себе си“ – онлайн наръчник с практични инструменти от света на изкуството за промяна на гледната точка и за насърчаване на творческия подход в ежедневието ни, който можете да изтеглите безплатно на https://emproveproject.eu/…/pytevoditel-za-svyrzvane-s…/

📅 КОГА: 11 и 12 МАЙ от 18:00 до 21:00 ч.

📍 КЪДЕ: ОКИ Културен дом – Красно село

⏳ Продължителност: 60 мин.

‼️ Публиката влиза в представлението индивидуално и лично се среща и взаимодейства с артистите, затова е необходимо ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на дата и конкретен час.

🎟️ Билети: 80 лв. – с резервация ТУК.

💗 В спектакъла участват артистите: Василия Дребова, Екатерина Казакова, Златина Толева, Катина Дишков, Маргарита Петрова, Мария Илиева, Саша Хаджиева, Стела Кръстева

🙏 Проектът бе реализиран с финансовата подкрепа на Столична община – Столична програма „Култура“ и на Национален фонд „Култура“ по програма ВРЧКО