Шепоти Б сайт

ШЕПОТИ – сетивен спектакъл-лабиринт на Lost Gipsy Land Fest

В топлите летни нощи между 22 и 24 август 2024, Театър на сетивата София и Институт за изследване на Тишината отварят врати на ШЕПОТИ – сетивен спектакъл-лабиринт по време на фестивал Lost Gipsy Land в гората на Централен Балкан.

Какво ако, ГОРАТА Е наистина ЖИВА! И това да е много по-вярно, отколкото си мислим, че знаем! Какво ако, нейната жива същност я превръща в Същество, способно да общува, възприема и разкрива елементи от Реалността, които са невидими за човека! Какво ако, Животът е в постоянна комуникация с нас, но няма кой да го чуе. Какво ако, притихнем и настроим  Съзнанието си така че да ЧУЕМ и преживеем посланията на Духа за нас!

ШЕПОТИ е сетивен спектакъл-изследване на мистерията около нас и мистерията вътре в нас! Това е покана и повод за забавяне на темпото, за притихване и за навлизане в по-дълбоко и осъзнато измерение на Съществуване.  Там, където Творението ни се разкрива в пълната си красота, смисъл и благодат!

ШЕПОТИ е възможност да се свържете чрез сетивата, интуицията и креативността си с Твореца и да поиграете с него! Да ЧУЕТЕ това, което е приготвил за Вас и това, което сте готови да получите!

Каним ви да пристъпите в Гората като в Свещена библиотека, изпълнена с коридори и зали, в които звучат шепоти, отекващи до звездите! Да откриете отговорите, които търсите, и най-вече въпросите, с които да продължите! Ние, като церемониал-майстори, ще приготвим сетивата ви за това мистериално пътуване, оставящо дълбоки белези, които светят в тъмното. Да бъде!

КАКВО Е ТЕАТЪР НА СЕТИВАТА?

Театърът на сетивата представлява интерактивен и site specific спектакъл, който лично и директно потапя публиката в случващото се, превръща я в главен герой на артистичното взаимодействие и активира всичките й сетива. Театърът на сетивния лабиринт е съвременен творчески ритуал, съкровено преживяване и тайнство, случващи се колкото във външния свят, толкова и на екрана на собственото ви съзнание.

КАКВО Е LOST GIPSY LAND?

Lost Gipsy Land e концептуален фестивал с музика, пърформанси и холистични практики, който изпълва с живот гората на Централен Балкан. В ракмите на почти цяла седмица, горската резиденция BEDOUIN над Севлиево се превръща в невидим храм, в който можеш да надникнеш по-дълбоко в себе си и да се срещнеш със себеподобни!

КОГА: 22, 23 и 24 август 2024 г. между 14:00 и 17:00 ч.

КАК:  ШЕПОТИ е спектакъл, който се преживява индивидуално, поради което е необходимо да направите резервация на БИЛЕТ с точен час за влизане в лабиринта

!!! Местата са ограничени до 30 души на представление!

ЦЕНА на билета за ШЕПОТИ – 80 лв.

!!! С този билет можете да посетите само сетивния спектакъл ШЕПОТИ, а ако искате  да посетите и другите зони на фестивала, разгледайте вариантите за билети на https://lostgipsyland.com/