72574356_558364004937510_5793281880048533504_n

Private Utopias – magical experience network

Private Utopias представлява интерактивно градско приключение, комбиниращо методите на сетивните градски пътувания и театъра на сетивата и ще бъде представено за първи път в рамките на Sofia Game Night 2019 на 2 ноември.

Това е първа крачка към реализирането на серия от необикновени, поетични, сюрреалистични преживявания-ЕПИЗОДИ, създадени и осъществени от артисти от различни сфери на изкуството.

Става дума са интерактивни преживявания, случващи се на различни тайни локации в града, в които участниците биват въвлечени в необичайни игри, които стимулират въображението, сетивността и чувствителността им един към друг.

Ако сте готови да откриете паралелна реалност, на една вълшебна, приказна и очарователно тайнствена София на неочаквани, съкровени срещи и портали, отварящи се към различни измерения на времето – минало, настояще и бъдеще, както и към вероятни, възможни и невъзможни, близки и далечни светове, то това събитие е за вас!

МЕСТАТА СА ИЗЧЕРПАНИ!

Местата за участие са ограничени, затова е необходимо да се запишете предварително тук.

Маршрутът на преживяванията остава изненада, а инструкции за мястото на среща ще бъдат изпратени по имейл само на записалите се участници.
Продължителност на преживяването – 60 мин.

ВХОД: СВОБОДЕН

Събитието е част от Sofia Game Night 2019 и е осъществено с подкрепата на Гьоте-институт България, Френски институт в България и Френско-немския културен фонд.

Кои са Театър на сетивата София / Sensory Theatre Sofia?

Ние сме пионери в развитието на жанра “театър на сетивния лабиринт” в България и вече 12 години продължаваме да откриваме и създаваме нови формати и преживявания, които изненадват своята публика и прилагат индивидуален подход към всяко събитие. В биографията ни има успешно реализирани над 20 интерактивни спектакъла, множество сетивни градски пътувания, сетивни концерти и преживявания – игри отвъд думите, през които са преминали близо 15 000 души.

Специализирани сме в създаването на интерактивни игри, които активират всички сетива на участниците: зрение, обоняние, слух, осезание, вкус, събуждат творческия потенциал, развиват доверие и умението за невербална комуникация.