328835485_553768333370759_2703985593928533966_n

SOUND BATH @ SILENCE LAB – 9 март

Всичко е създадено от ЗВУК. Всичко е честота и музикална хармония. Затова общуването на нивото на звука е най-краткият път към Същността, към самото сърце на Творението.
SOUND BATH е нов вид ПРЕЖИВЯВАНЕ, което ще те потопи и разтвори в безкрайните възможности на звуковата Вселена. Преживяване, чийто дизайн е конструиран така, че деликатно и постепенно да достигнеш до по-големи дълбини на вътрешния си свят, да разшириш границите си на сетивност и възможностите си за творческо себеизразяване чрез спонтанна музика и танц.
Sound Bath е буквално „звукова баня“ – пречистваща, зареждаща, едновременно релаксираща и енергетизираща, която представя три различни практики – медитация с гонг и тибетски купи, свободно танцуване (Ecstatic Dance) и музикалната импровизация Live Trance Circle.
На 9 март (четвъртък) от 18:30 до 21:30 ч. ще се изкъпем в звук, ще раздвижим физическите и емоционалните си тела, ще ги пречистим и настроим, ще активираме връзката им с екстатичните нива на съзнанието и накрая ще се потопим в безвремие и Тишина отвъд пределите на ежедневния ни свят.
>>>>> ВХОД: 50 лв.
За членове на клуба на Тишинавтите: 37 лв
Местата са ограничени до 10 души, затова е необходимо предварително записване на silence.research.institute@gmail.com
Информация за локацията ще бъде изпратена само на участниците.
Събитието е част от програмата на творческата лаборатория отвъд думите SILENCE LAB, която се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура” по програма ВРЧКО.